Holland Flower by Baly Design   flori
 
 
X
Link-ul a fost trimis
 
 
 
 
 

Culori si Tematici in 2012

Pentru miresele mai putin conservatoare si cu atitudine indrazneata, care pot face din cea mai fericita zi una de basm, de invidiat, prin originalitatea  cu care  reusesc sa puna in evidenta  motto-ul nuntii, propunem cateva culori si tematici care sunt in voga si anul acesta.

Culorile prezente pe podiumurile de moda reprezinta inspiratia pentru nuntile anului 2012. Culorile care ies in evidenta sunt: galben, coral, fuchsia, rosu intens, latte, turcoaz, gri ardezie, violet, negru si alb.

Mai mult, paleta de culori se transpune in tematica nuntii de la invitatiile de nunta pana la ultimul detaliu din ziua nuntii.  
Diamante stralucitoare, Fluturi , Pene , Fulgi albi imaculati, Stele de mare, Tartacute si frunze de toamna, Natura verde, Vintige, sunt cateva teme populare, dar creativitatea nu cunoaste limite

Toate miresele viseaza sa aiba o nunta "stralucitoare" iar pentru a pune in practica ideea si a o transforma in motivul nuntii ai nevoie de elemente decorative reprezentative: pitricele de sticla sau plastic fatetate, cufere sau cutiute din lemn si catifea in care sa se regaseasca aceste elemente, siraguri de perle magice, candelabre cu cristalesunt doar o parte din ce puteti folosi pentru a pune in evidenta tematica nuntii. Pentru a pastra o nota eleganta este important sa nu se exagereze cu aceste elemente decorative.

Nunta alba a fost si va ramane in continuare in tendinte. De la rochia de mireasa, buchet, invitatii de nunta, tulluri, pana la aranjamentele florale de pe mesele invitatilortotul este alb. Pe langa alte elemnte de decor cele mai des intalnite in aceasta situatie sunt lumanarile decorative, care dau o nota de feerie evenimentului.

                                                                                                          

Pentru o nunta in stil vintage se folosesc culori calde precum roz pal, crem, ciocolatiu, marouri calde si alb. Elementele vintage le poti lua si din anticariate sau magazine care vand lucruri si obiecte vintage, de la candelabre pana la matasuri sau tesaturi brodate in vechiul stil. De asemenea, pentru locatie poti opta pentru niste poze mari care aduc elemente din acele vremuri. Candelabrelelumanarile si suporturi de fier forjat aduc un plus evident nuntii in stil vintage.

Tematica marina este usor de reprodus deoarece ne putem inspira direct din natura, cu conditia sa putem aduna din timp din calatoriile de pe langa ape sau mare diverse elemente pe care natura le ofera: nisip, pietre, scoici, cochilii de melci, stelute de mare, fire de rafie, papura uscata, trestie..... putem intervenii cu o plasa de navod, o timona veche din lemn sau chiar barcute cu panze in miniatura. Toate acestea pot crea un decor fantastic daca sunt combinate cu bun gust impreuna cu lumanarile decorative si florile asortate.

                                      

Poti alege orice culoare sau tematica care reflecta caracterul si personalitatea ta, tot ce trebuie sa faci este sa-l  arati in detaliu.