Holland Flower by Baly Design   flori
 
 
X
Link-ul a fost trimis
 
 
 
 
 

Unde cautam flori pentru eveniment?

Aproximativ cu un an înainte de data nuntii, va trebui începeti cauţi un florar - decorator.

* Un loc bun pentru a începe cautarea este pe internet, folosind unul din motoarele de căutare pentru a găsi florarii, în zona si nu numai. Aruncati o privire la activitatea lor; amintesc, stilurile variaza foarte mult, la fel ca experienţa şi cunoştinţe necesare realizării aranjamentelor florale conform regulilor estetice consacrate.

 târguri de nunti sunt un loc bun pentru a intalni decoratori florari  diferiti  şi a vedea creatiile lor.
uitati-va prin reviste de specialitate (nunti  / evenimente) si cautati anunturi cu poze la care place aspectul, apoi ii contactati si stabiliti  o intalnire de consiliere, unde puteti vizualiza portofoliul lor.


 • intrebati prietenii deja căsătoriti daca au avut decoratiuni executate de un decorator florar personal care v-au placut.


Faceti  unele cercetari înainte de a solicita o sedinta de consiliere, şi asiguraţi-vă fotografiile pe care le vedeţi pe site-urile lor le reprezinta munca, şi nu este doar o colectie de poze imprumutate. Interesaţi-vă cât de multe nunti au facut cu un an înainte   -În mod normal, acest lucru este un indiciu bun de experienţă.
 

Este întotdeauna bine sa obtineti mai multe pareri discutand cu cativa decoratori florari diferiti.  Atunci când sunteti sigur ca ati gasit unul pe masura cerintelor, va trebui sa platiti o taxa de rezervare pentru asigurarea serviciilor in data evenimentului dumneavoastra. Daca dispuneti de un buget limitat decoratorul trebuie anuntat si ar trebui să facă tot posibilul sa gaseasca solutii si sa va sugereze idei care puse in practica sa se incadreze in bugetul mentionat. Sfatul unui profesionist este sa nu va ocupati singuri de florile de la nunta. Ca toate produsele proaspete si florile sunt clasificate, asadar  apelati la un florar bun pentru cea mai buna calitate a florilor si sunteti sigur ca obtineti calitatea pentru care platiti.
 

Daca cele de mai sus nu v-au fost pe plac:                                                

puteti apela direct la echipa– HOLLAND FLOWER!       

Din modestie nu ne-am afisat primii pe lista, dar pentru ca ati ajuns pana aici inseamna ca v-au convins creatiile noastre, de Îndemânarea obţinută prin practica îndelungată, trăirea emoţională, rafinamentul, imaginaţia, fantezia, perseverenţa şi nu în ultimul rând talentul care caracterizeaza o echipa de decoratori profesionisti.

  • Asadarabia asteptam sa colaboram