Holland Flower by Baly Design   flori
 

Corporate

Aranjamentele corporate cu design deosebit care se preteaza  fie ca vorbim de un cadou pentru o zi de nastere, de decorurile florale necesare punerii in valoare a unor evenimente in desfasurare sau de aranjamentele florale din birouri si sali de conferinte, am gandit pentru voi, doar oferte speciale, personalizate.

Conteaza pe Holland Flower si  sigur nu vei mai uita de aniversarile importanteNoi vom tine minte pentru tine zilele de nastere ale clientilor si partenerilor tai si sigur ii vei impresiona pe angajati cand vor primi flori

Stim sa-ti oferim ceea ce cauti. Abonamentele de aranjamentele florale pentru care poti opta, sunt gandite astfel incat, tu alegi ce si cat platesti.
 Aceste aranjamente florale de tip corporate pot fi livrate saptamanal, in baza unui contract. Realizam aranjamente florale ce pot decora birourile de receptii, in salile de meeting sau pe birou. Pentru mai multe detalii ne trimiteti o cerere de oferta si va raspundem in cel mai scurt timp cu o oferta personalizata.

af sobru