Holland Flower by Baly Design   flori
 

Nunti si botezuri

    Nunta este un „eveniment” o dată in viaţă în „lumina reflectoarelor”, sărbătorind angajamentul şi dragostea ta pentru cel ales, sansa ta strălucesti şi sa arăti lumii stilul tau.     

În această secţiune ne-am gandit sa aducem împreună sfaturi, imaginisugestii şi tendinţele actuale de nunta si botez pentru a inspira şi a ajuta rezolvati problema decoratiunilor florale.

 Ca toate evenimentele majore, planificarea unei nunti implica o economisire in prealabil şi fixare  asupra unui buget. Apoi stabilirea prioritatilor,
În cazul în care florile sunt importante pentru tine, o aproximare a costului acestora este un procent semnificativ din bugetul total estimat intregului eveniment

            Nu există două nunţi la fel si de aceea toate decoratiunile noastre,  indiferent daca este o creaţie eleganta, contemporana, un buchet de flori nostalgic, vintage sau un aranjament elegant tradiţional se executa pe comanda, sunt adaptate pentru a se potrivi intocmai cu ziua ta perfectă. De la biserica din sat pana la marele castel, nici o celebrare nu este pentru noi prea mica sau mare, iti vom fi alaturi la fiecare pas din drum cu idei de design, reducerea costurilor, sfaturi şi consultanţă de specialitate pentru toate colaborarile in domeniul decoratiunilor florale.  

           Si pentru ca nu suntem singuri ne bazam pe PARTENERI  pentru alte servicii, cum ar fi: organizatori de evenimente corporate si private, turism, fantana de ciocolata, cadouri pentru diverse ocazii, inchirieri autoturisme, sonorizare, dj nunti si petreceri private.  

tort mare